Gisela, concert nadalenc del dia 29 de desembre

Compartir:

El proper cap de setmana comencen a plaça Catalunya les activitats programades pels cap de setmana i els dies de vacances escolars

El dijous 29 de desembre, a les 18.30 hores, la plaça Catalunya acollirà el concert de Gisela. La cantant interpretarà els temes infantils més populars en una actuació que serà l’equador de la celebració de Nadal a Esplugues que, enguany, gira entorn de la il·lusió: que aquests dies siguin una excusa per recuperar-la o ajudar perquè aquells que l’hagin perdut, després d’uns anys marcats per la pandèmia, la puguin recuperar i ho facin, a més, des de la mirada dels infants.

Després de l’acte de l’encesa de llums del passat dia 2 de desembre i de l’estrena del túnel de la Il·lusió, amb sessions a les 18, 19 i 20 hores i ubicat a la plaça Catalunya, aquesta ubicació acollirà el proper dissabte 10 i diumenge 11, un espai de jocs infantils.

També a la plaça Catalunya, del divendres 16 al diumenge 18, se celebrarà una de les novetats d’enguany: un Mercat de Nadal, que també tindrà activitats i comptarà amb animació infantil. I el dijous 22 i el divendres 23 acollirà Jocs gegants i jocs de fusta. Finalment, el dimecres 18, dijous 29 i divendres 30 se celebarà la Fireta infantil sostenible, en el marc de la qual tindrà lloc el concert de Gisela.

I de cara al gener, s’està treballant ja per tenir a punt La Fàbrica de Somnis d’en Fanguet a La Rajoleta, del 2 al 4 de gener, per preparar l’arribada dels Reis d’Orient la tarda del dia 5. L’agenda de gener, que contindrà els detalls dels horaris, es repartirà a les bústies a finals de desembre.

ConsultaelprogramaNadal2022.jpg

Consulta el programa en detall que ben segur ens tornarà aquesta bonica il·lusió, aquí.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: