Esplugues viurà una diada d’esport popular a la Festa Major

Seleccionada per a la Be Active Night, la jornada tindrà lloc durant el 23 de setembre, coincidint amb la Festa Major de Sant Mateu

Compartir:

Esplugues és un dels quatre municipis catalans, juntament amb Puigcerdà, la Seu d’Urgell i Tarragona, que han estat seleccionats pel Consejo Superior de Deportes y el Consell Català de l’Esport per acollir el 23 de setembre la Be Active Night, una jornada amb activitats esportives gratuïtes i a l’aire lliure, que es fa coincidint amb la Setmana Europea de l’Esport.

Es dona la circumstància que el dissabte 23 de setembre, Esplugues estarà vivint de ple la Festa Major de Sant Mateu. La jornada, que començarà a les 9 hores i s’allargarà fins a les 21.30 h, inclou des d’activitats obertes a tothom, com sessions a l’aire lliure de zumba, ioga, cycling, marxa nòrdica o bicicletada, entre d’altres, fins a activitats habituals de la Festa Major, com el torneig de tennis taula, competicions d’escacs i natació i exhibició de gimnàstica artística. A les activitats amb inscripció prèvia cal fer reserva en aquest enllaç.

La Be Active compta amb la participació d’entitats del municipi, així com de Duet Esplugues –empresa que gestiona el CEM La Plana– i de la Policia Local, que organitza la Marxa Accessible d’Educació Viària.

Programació d'activitats de Be Active Night de dissabte 23 de setembre de 2023

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: