9J Eleccions al Parlament Europeu - Revisa el calendari electoral i si estàs a una mesa

Esplugues serà Ciutat de l’handbol català 2024 i 2025

Compartir:
L'alcaldessa, el president de la FC Hanbol i el president del Club Handbol Esplugues fent un tir d'handbol amb la pilota

El saló de Plens ha acollit aquest dimecres la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, la Federació Catalana d’Handbol i el Club Handbol Esplugues Les Moreres per fer realitat el projecte Esplugues, Ciutat de l’handbol català 2024-2025.

En el marc d’aquest acord, Esplugues acollirà el pròxim 28 d’agost la Supercopa de Catalunya d’handbol, al Complex Esportiu Municipal Les Moreres, amb la participació dels dos millors equips catalans femenins i masculins. També tindrà lloc l’edició de l’any 2025, encara amb data per determinar.

Esplugues també acollirà la celebració de la Festa de l’handbol català, aquest any i el 2025, un acte de caràcter social amb l’objectiu de reconèixer les fites més significatives de l’handbol català i de les entitats i clubs esportius. Enguany, se celebrarà el 8 de novembre.

“Som una ciutat que crèiem en l’esport base”, ha manifestat l’alcaldessa Pilar Díaz, que ha celebrat que Esplugues sigui la seu “d’aquests esdeveniments de primer ordre”. El president de Club Handbol Esplugues Les Moreres, Alberto Bayo, ha agraït el suport de l’Ajuntament i ha qualificat la celebració dels esdeveniments com un “repte”. “Tindrem als millors jugadors i jugadores d’handbol a Esplugues”, ha subratllat.

Per la seva part, el president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, ha destacat el paper que en la popularització que d’aquest esport s’està fent des del club d’handbol Esplugues Les Moreres. “Serà una gran festa de l’esport”, ha manifestat.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: