Esplugues renova la distinció d’Unicef Ciutat Amiga de la Infància

Compartir:

Esplugues ha renovat aquest 2023 el reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància (CAI). Es tracta d’una distinció, liderada per Unicef Espanya, que reivindica el compromís i l’esforç que realitzen ajuntaments, mancomunitats i altres governs locals per incorporar a la infància i adolescència en el centre de la seva agenda política.

El comitè ha avaluat molt positivament les actuacions que s’han dut a terme des de l’Ajuntament d’Esplugues des de l’any 2018, quan es va obtenir el reconeixement. “Els agraïm el treball i el compromís que al llarg dels anys ha mostrat el seu govern local en el compliment dels drets dels nens, nenes i adolescents, i el lideratge d’un procés continu d’implementació estratègica”, han assenyalat des de la secrearia permanent de la Iniciativa Ciutats Amigues de la Infància, formada per representants del Ministeri de Joventut i Infància, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, l’Institut Universitari de Necessitats i Drets de la Infància i l’Adolescència i Unicef Espanya.

“És un orgull per a Esplugues renovar el reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància”, afirma l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, per a qui “aquest reconeixement posa en valor la tasca que des de fa molts anys realitzem des de l’Ajuntament d’Esplugues per protegir i garantir el compliment dels drets dels nens, nenes i adolescents. Volem que tots els infants i adolescents d’Esplugues puguin desenvolupar-se plenament a les a la nostra ciutat, perquè el progrés de la infància és el progrés de tothom, i invertir en infància és garantir una generació que en un futur proper tirarà endavant la nostra ciutat”.

A Esplugues se celebren cada any activitats relacionades amb els drets infantils, com la Festa dels Drets dels Infants (foto) i l’Acte de Benvinguda a Nadons.

En total, 295 municipis formen part de la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància a tot Espanya.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: