Esplugues i punt… són moltes Esplugues

Compartir:

Entitats i veïns i veïnes del municipi protagonitzen aquesta campanya, que busca subratllar la diversitat i l’orgull espluguins

Esplugues és música, diversitat, companyonia, treball en equip, cultura, solidaritat, superació… No hi ha una sola paraula que pugui definir la ciutat on, segons l’última enquesta de serveis municipals, el 93% de la població està molt o força satisfeta de viure a la ciutat, uns percentatges que es repeteixen any rere any.

Aquesta diversitat i aquest orgull espluguins són els eixos de la nova campanya de ciutat: Esplugues i punt! ¡Esplugues y punto!, que ha començat a visualitzar-se a través de cartells i de banderoles, així com de vídeos que es podran veure a les xarxes socials de l’Ajuntament o en algunes de les pantalles instal·lades a edificis municipals, com als Punts d’Atenció a la Ciutadania (PAC).

Els protagonistes de la campanya són veïnes i veïns del municipi, de diferent edat i origen, que participen de manera individual o a través d’entitats socials, culturals o esportives, elements claus en el teixit de la societat espluguenca, i de les que en formen part.

Gest amb les mans: una “E” amb tres dits i un puny que fa de punt

A títol individual o col·lectiu cada protagonista diu el que és Esplugues per a ella o ell: amistat, la meva gent, història, ritme… I també fan un gest que es vincula a la campanya, que no és altre que fer una “E” amb tres dits d’una mà i mostrar un punt tancant l’altra.

Perquè Esplugues és una ciutat que són moltes Esplugues, un municipi divers que no es pot definir amb una única paraula, amb un simple qualificatiu. Esplugues és Esplugues. I punt.

Mira el vídeo i aprèn el gest!

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: