Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Esplugues ha celebrat aquest migdia la Diada Nacional de Catalunya

Compartir:

11/09/2021

Esplugues ha celebrat aquest migdia la Diada Nacional de Catalunya al parc Onze/09/la ciutat, amb ofrenes florals però sense els balls de les entitats a causa de la pandèmia de Covid.

L’acte ha començat a migdia amb la hissada de la bandera, que ha estat a càrrec d’agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. Tot seguit, després de la interpretació del Cant de la Senyera, s’ha donat pas a les ofrenes florals.

fotonoticiadiada1.jpg

L’Ajuntament d’Esplugues, en representació de tota la ciutadania, ha fet l’ofrena de la institució, seguida per la dels grups municipals i la de les diferents formacions polítiques que s’han sumat a l’acte.

Seguidament, les persones representants de les més de 20 entitats presents a l’acte han dipositat les flors al monument commemoratiu del parc Onze de Setembre i l’Esbart Vila d’Esplugues ha llegit un poema.

fotonoticiadiada2.jpg

“La història, ara mateix, va de superar les diferències i reunir totes les forces possibles per posar fi, per fi, a la pandèmia, i afrontar la recuperació. Perquè és en els moments difícils quan hem de saber escollir les prioritats”, ha afirmat Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues, que ha afegit: “Treballem per la justícia, perquè totes les veïnes i els veïns d’Esplugues i de Catalunya tinguin accés a les mateixes oportunitats”.

fotonoticiadiada3ok.jpg

La celebració de la Diada a Esplugues s’ha tancat amb el Cant dels Segadors.

Com l’any passat, l’acte del 2021 s’ha adaptat als requeriments de seguretat sanitària a causa de la pandèmia de Covid-19: aforament limitat, ús de mascareta i manteniment de la distància de seguretat.

 

 

10/09/2021

Esplugues tornarà a fer aquest 11 de setembre una celebració de la Diada Nacional de Catalunya adaptada als requeriments de seguretat imposats per la pandèmia de Covid-19.

fotomonumentdiada2020.jpg L’acte començarà, com cada any, a les 12 hores al parc Onze de Setembre. Es mantindran les ofrenes florals d’entitats, partits polítics i institucional –hi ha confirmades més de vint–, que aniran precedides del Cant de la Senyera i la hissada de bandera, i posteriorment hi haurà una intervenció de l’alcaldessa, Pilar Díaz, i el Cant dels Segadors per cloure l’acte.

Aquest any tampoc no es faran els tradicionals balls i cants corals per mantenir la distància interpersonal.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: