Esplugues es prepara per rebre el Rei Carnestoltes

La Rua de Carnaval es farà el dissabte 10 i també hi haurà 'chirigotas', rua infantil, ball, disfresses i Carnaball

Compartir:

La disbauxa s’apoderarà d’Esplugues el dissabte 10 a la tarda amb la Rua de Carnaval. El recorregut començarà a les 18 hores a la rambla Verge de la Mercè i seguirà pels carrers Molí, Jocs Florals, av. Ciutat de l’Hospitalet, Enrique Tierno Galván, Lleialtat, pl. Lluís Gonzaga, Josep Anselm Clavé, Pont d’Esplugues, av. Cornellà i pl. Catalunya, a on es preveu que arribi a les 20.30 hores i es faci el lluïment final de comparses i carosses. Pots consultar aquí les afectacions al trànsit a causa de la rua.

Abans de la Rua, el mateix dissabte es faran el Carnaval del Barranco, de 10 a 23 h, i el ball de Carnaval de la Gent Gran amb concurs de disfresses, a les 17 hores. A la nit, a les 22 hores, se celebrarà el Carnaball al CEM Les Moreres, amb els habituals premis del concurs a la millor carrossa i comparsa i a la millor disfressa infantil i adulta.

El diumenge al migdia, Carnaval Infantil, amb animació a la plaça Catalunya. També celebren balls i concursos de disfresses entitats com L’Endoll Teatre i el Centro Aragonés de Esplugues.

L’Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet organitza a la plaça de la Bòbila el Dijous Gras, el Dimarts de Judici i el Dimecres de Cendra. El divendres hi haurà chirigotas al Centro Cultural Andaluz Plaza Macael.

Consells i recomanacions de seguretat per a la Rua de Carnaval.

Pots descarregar L’Agenda de febrer en aquest enllaç.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: