Esplugues, en una prova pilot europea sobre innovació i mobilitat sostenible

Del 20 de setembre al 20 de novembre posarà en marxa, juntament amb Munic, una app perquè la ciutadania registri els seus desplaçaments. Els qui utilitzin el transport públic tindran premi

Compartir:

Immense. Aquest és el nom del projecte que posaran en marxa conjuntament Esplugues i Munic a partir del 20 de setembre per fomentar la mobilitat sostenible en aquests municipis a través d’una prova pilot innovadora.

Finançat per EIT Urban Mobility –iniciativa de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia, organisme de la Unió Europea–, el projecte es basa a incentivar l’ús del transport públic i la mobilitat sostenible mitjançant una experiència de gamificació.

Per això serà necessari que la ciutadania es descarregui sense cap cost l’aplicació de mòbil (app) Immense –previ registre a través d’aquest web–, que registrarà els desplaçaments que efectuïn diàriament. L’app farà una simulació diària del cost hipotètic que tindria moure’s en automòbil per la Zona de Baixes Emissions –com ja es fa a algunes ciutats europees– en funció del nivell de congestió de la via. Les persones participants hauran de disposar de cotxe a la seva unitat familiar.

L’app bonificarà l’ús del transport públic i el fet de compartir cotxe a través de l’obtenció de punts. Al final del projecte, les 50 persones d’Esplugues amb millor puntuació rebran premis en forma de bitllets de transport, abonaments a serveis com Ambici i Bicing o carregadors mòbils solars.

Per sumar-se a la prova pilot i participar-hi cal accedir aquí.

Per a qualsevol dubte: internacional@esplugues.cat.

Es poden consultar les bases reguladores del projecte Immense a Esplugues en aquest enllaç.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: