Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Esplugues celebra Sant Joan amb revetlles i cultura popular

L'arribada de la Flama del Canigó als jardins del Casal Robert Brillas suposaran el punt de partida de les celebracions

Compartir:

L’arribada de la Flama del Canigó als jardins del Casal de Cultura Robert Brillas, com a punt d’enllaç per a diferents municipis del Baix Llobregat, marcarà aquest diumenge 23 l’inici de la Nit de Sant Joan a Esplugues, com és tradicional.

Organitzada per Espluga Viva des de fa més de 50 anys, l’acte de rebuda començarà a les 18 hores i a continuació hi haurà bastoners, música ambient i un seguici amb participació de diverses entitats (Espluga Viva, Ball de Diables, Atabalats, Castellers, grallers…) fins al parc Pou d’en Fèlix, on hi haurà l’Encesa de la Foguera, a les 22 hores. L’acte continuarà amb un sopar de carmanyola al c. Mossèn Cinto Verdaguer i un ball de gralles amb Els Quatrevents, organitzats per la Coordinadora de Cultura Popular d’Esplugues.

A banda d’aquesta celebració al barri Centre, a Esplugues tindran lloc revetlles a altres barris i indrets:

  • El Barranco (av. Electricitat, entre blocs 5 i 7). Tot el dissabte 22, des de la 12 fins a passada la mitjanit: activitats infantils, actuacions musicals i sopar popular. Tot el diumenge 23, a partir de les 12 h, sardinada, activitats infantils, ball i revetlla. I dilluns 24, esmorzar popular a partir de les 10 h.
  • La Plana. Diumenge 23, revetlla amb l’orquestra Aura, a partir de les 22 h, a la rambla del Carme, organitzada per l’Associació de Veïns de La Plana-Montesa.
  • Can Clota. Diumenge 23, revetlla amb DJ i karaoke, a partir de les 22 h, a la plaça del Taxi, organitzada per l’Associació de Veïns de Can Clota.
  • Can Vidalet. Diumenge 23, revetlla amb actuacions musicals, a partir de les 22 h, a la plaça Macael, organitzada pel Centro Aragonés de Esplugues i Centro Cultural Andaluz Plaza Macael.

En aquestes dates, cal tenir especial precaució amb el foc i els petards:

https://www.esplugues.cat/wp-content/uploads/2023/03/REVETLLES.pdf

https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/mes_consells_dautoproteccio/revetlles

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Portes obertes de l’Espai Corberó amb motiu de La Nit dels Museus

Cultura, Patrimoni cultural i Turisme
Persones passejant per les paradetes de la plaça Catalunya durant la diada de Sant Jordi

Activitats per a aquest Sant Jordi a Esplugues

Cultura
Cia Marroq

El festival Dansa Metropolitana 2024 inclourà tres espectacles a Esplugues

Cultura

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: