Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Esplugues acull un cribratge intensiu amb test d’antígens a partir del 25 de novembre

Compartir:

24/11/2020

El Departament de Salut de la Generalitat ha informat que realitzarà un cribratge intensiu de detecció de Covid-19 a Esplugues a partir d’aquest dimecres 25 de novembre per frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària.

L’Ajuntament d’Esplugues ha cedit la sala d’exposicions del Casal de Cultura Robert Brillas per a la realització de les proves, que es faran amb test d’antígens, entre les 15 i les 20 hores de dilluns a divendres, durant un mínim de 15 dies. Hi poden anar, sense cita prèvia, totes les persones d’Esplugues asimptomàtiques a partir de 16 anys, amb la targeta sanitària.

Els tests d’antígens permeten conèixer el resultat en poc temps. Per tant, les persones que es facin la prova hauran d’esperar uns 15 o 20 minuts després per saber si han donat positiu o no. També es podrà consultar a la plataforma La Meva Salut.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, convida la població a fer-se les proves, que “han de servir per aturar l’extensió del virus i que les persones afectades puguin transmetre el virus”. Díaz ha afegit que “les peticions que vam realitzar fa uns dies a la consellera de Salut estan donant els seus fruits: d’una banda el compromís d’ampliar el CAP Lluís Millet i, d’altra banda, el cribratge intensiu que començarà demà”.

600_cribratge_intensiu_web.png

Les persones amb símptomes de Covid-19 s’han de continuar adreçant als ambulatoris de referència.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: