Esplugues acull la 10 Jornada Emprenem sobre Feminisme i Transformació Digital

Compartir:

18/07/2022

Aquest dimarts, 19 de juliol, tindrà lloc la 10a Jornada Emprenem “Feminisme i transformació Digital”, que organitzen conjuntament l’Ajuntament d’Esplugues i el Consell Comarcal del Baix Llobregat. La vicepresidenta Primera del Govern d’Espanya i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño Santamaría, obrirà virtualment aquesta jornada especial, amb la qual se sumen deu edicions. Donaran la benvinguda a les persones participants l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz Romero; la Consellera de Feminisme, Diversitat Sexual i de Gènere, i Gent Gran del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Vicky Castellanos Núñez; i la diputada-presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor Cantador.

La cita comptarà també amb la participació de Rosa Vallejo, coneguda com la iaia tiktoker. El seu perfil “Con Buen Humor”, que gestiona amb el seu net Christian Morales, ha acumulat 7,2 milions de followers a TikTok i 200.000 a Instagram.

La taula rodona final, titulada “Trenquem la bretxa en les disciplines STEAM“, comptarà amb les expertes Karina Gibert i Oliveras, Aintzane Arbide Mendizázal i Montse Guàrdia Güell, que debatran sobre com atraure el talent femení a les disciplines tecnològiques i científiques.

Gibert és catedràtica i directora del Centre d’Investigació Intelligent Data Science&Artificial Intelligence (IDEA-UPC), a més de vicedegana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya, on s’ocupa de l’àrea d’igualtat i ètica.

Arbide és una referència en tecnologia 3D. Actualment ocupa el càrrec de Business Development Manager a Leitat i lidera projectes vinculats a manufactura additiva, com ara l’IAM 3D Hub o la 3D Factory Incubator.

Guàrdia, per la seva part, és la CEO i cofundadora de Big Onion, companyia especialitzada en treball col·laboratiu per al desenvolupament de models d’economia digital que doten d’alta rellevància a l’ètica, i també és presidenta del Board of Trustees de la UPC. Enginyera de telecomunicacions, també és professora universitària i membre del Consell Assessor de l’Observatori de l’ètica en la Intel·ligència Artificial de Catalunya.

Data: 19/07/2022
Hora: De 10 a 11.30 h
Lloc: Espai Baronda (De la Riba, 36)
Organitza: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat – Consell Comarcal del Baix Llobregat
Inscripcions al següent enllaç: INSCRIPCIÓ JORNADA EMPRENEM

SEGUEIX LA JORNADA EN DIRECTE

PART 1:

 

PART 2: TAULA RODONA

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: