Esplugues acollirà una fira de comerç presencial i virtual al novembre

Compartir:

10/10/2022

El comerç d’Esplugues es reinventa cada dia i avança en termes d’innovació i competitivitat. En aquest sentit, compta amb el suport de l’Ajuntament per a la seva digitalització –en l’actualitat, més de 110 establiments en reben assessorament i acompanyament especialitzat de manera gratuïta–, perquè tothom pugui trobar el que ofereix el comerç local al seu mòbil, tauleta o ordinador.

En un pas més d’aquest acompanyament, l’Ajuntament ha programat diversos esdeveniments durant el mes de novembre per fomentar el consum de proximitat:

– Es farà una fira de comerç local, amb un doble vessant. D’una banda, amb un apartat virtual, a través d’una plataforma digital, del 9 al 13 de novembre. S’hi podran fer visites virtuals a través d’avatars que es passejaran per les parades.

I, d’altra banda, una mostra presencial, el dissabte 12 de novembre, a la plaça Catalunya, en què participaran un màxim de 60 comerços. Serà una jornada plena de sorpreses, que es retransmetrà a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

Tapes de Tardor, els dies 11, 12 i 13 de novembre, per promocionar els establiments de restauració d’Esplugues. Aquests podran participar també en la fira virtual, on es podrà consultar l’itinerari.

També està previst portar a terme el lliurament de bosses reciclades reutilitzables als comerços i fomentar així hàbits sostenibles en la recollida de residus.

Aquestes campanyes formen part del projecte Esplugues Comerç 4.0, que va aconseguir finançament dels fons europeus Next Generation. L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha dit que aquest projecte “inclou diferents accions per modernitzar el nostre comerç, aprofitar les oportunitats que ens ofereixen les eines digitals i, en definitiva, fer un salt de nivell perquè Esplugues sigui considerat un destí molt atractiu per a les compres”.

Campanya al TRAM

Una de les accions d’Esplugues Comerç 4.0 que ja es pot visualitzar és la campanya publicitària al tramvia, mitjançant diversos anuncis, tant a algunes parades com als vagons, per promocionar el teixit comercial local més enllà d’Esplugues i atreure compradors de municipis veïns. Els anuncis estan protagonitzats per comerciants d’Esplugues.

La campanya també es farà visible en altres canals municipals, com el vídeo següent que es pot veure a YouTube:

VÍDEO – El comerç d’Esplugues connecta amb tu

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: