Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Espais d’ombra als casals d’estiu

La inversió ha estat de més de 14.000 euros

Compartir:
Casal d'estiua a l'Escola Gras i Soler

L’Ajuntament d’Esplugues ha instal·lat carpes als patis de les cinc escoles on des de finals de juny es porten a terme els casals d’estiu municipals, per crear espais d’ombra i mitigar els efectes de la calor en els infants.

Aquesta solució provisional de protecció contra les altes temperatures permet que es facin activitats a l’aire lliure dins dels centres escolars, en millors condicions climàtiques, fins que es pugui desenvolupar una instal·lació definitiva en aquests espais que ofereixi ombra durant tot l’any.

“La instal·lació de carpes als patis de les escoles durant l’estiu, quan les temperatures poden ser extremes, és una mesura que millora la confortabilitat dels infants als casals i permet que els nens i nenes d’Esplugues juguin i realitzin activitats a l’aire lliure de manera segura, sense la preocupació dels efectes nocius del sol i la calor”, ha explicat l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz. “Esplugues és una ciutat de drets, i aquest dret dels infants a gaudir d’activitats a l’aire lliure als casals d’estiu el consolidarem amb instal·lacions definitives que ofereixin ombra tot l’any”, ha afegit.

En concret, en cada pati de les escoles Folch i Torres, Isidre Martí, Joan Maragall, Gras i Soler (foto) i Prat de la Riba s’han col·locat cinc carpes de 3×3 metres, el que cobreix una superfície de 45 m2 en cada cas. La inversió ha estat de més de 14.000 euros.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Cloenda Consell d'Infants 2023-2024

El Consell d’Infants fa propostes per fer un ús responsable de la tecnologia

Infants i famílies, Participació i associacionisme

La Festa del Joc i de l’Esport, el dissabte 25 de maig

Cooperació al desenvolupament, Educació, Esports, Infants i famílies, Joves

Les inscripcions per als casals d’estiu, a partir del 8 d’abril

Educació, Infants i famílies

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: