En marxa, el mòdul del CAP Lluís Millet per a vacunacions i proves PCR

Compartir:

13/04/2021

Aquest dimarts 13 d’abril, s’ha posat en marxa  el nou mòdul de suport per combatre el Covid al centre d’atenció primària (CAP) Lluís Millet. Aquest espai està situat al darrere del CAP, a l’aparcament del personal, i permetrà traslladar fora del centre l’activitat relacionada amb el coronavirus, com ara la realització de proves PCR, la vacunació o l’atenció a pacients amb sospita de Covid. El proper mòdul s’instal·larà als terrenys del Jardí de la Petanca.

mòdul cap millet 1mòdul cap millet 2

L’objectiu és separar l’activitat Covid de la resta, garantint els dobles circuits i assegurant una major seguretat dels professionals i la ciutadania dins del centre.

Aquesta ampliació, demandada en el seu dia per l’Ajuntament d’Esplugues, preveu la instal·lació en una segona fase d’un nou mòdul, més gran, per ubicar vuit sales de consultes, entre altres espais. Aquesta ampliació provisional es produeix mentre es concreta la futura construcció del nou CAP que substituirà a l’actual.

“Vacunar, vacunar i vacunar. Aquesta és la nostra prioritat”, ha dit l’alcaldessa, Pilar Díaz, que ha afegit que “la instal•lació d’aquest mòdul ens ajudarà a assolir l’objectiu d’arribar al 70% de població vacunada abans del setembre i així aconseguir la immunitat de grup tan esperada”.

mòdul cap millet 3mòdul cap millet 4

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: