Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Els serveis d’emergència i seguretat treballen en un accident d’autobús al barri de Montesa

L'incident s'ha produït a l'avinguda Sant Ildefons amb avinguda de Cornellà

Compartir:
Agents de la Policia Local actuen a l'accident del autobús L10 a les obres d l'avinguda Sant Ildefons, al barri de Montesa

Cap a les 14 h d’aquest dilluns, un autobús de la línia L10 s’ha precipitat a l’interior de les obres que s’estan realitzant al barri de Montesa, concretament a la zona de l’avinguda Sant Ildefons amb avinguda de Cornellà.

L’accident s’ha produït quan, per circumstàncies que s’estan investigant, el vehicle, que procedia de Cornellà, ha travessat la vorera i s’ha precipitat en un forat de les obres que s’estan fent al barri de Montesa. La Policia Local d’Esplugues ha obert una investigació per aclarir les causes de l’incident.

El SEM ha assistit a diverses persones ferides en diferent situació, algunes de les quals han estat traslladades a centres hospitalaris de la zona. La Policia Local d’Esplugues, la Guàrdia Urbana de Cornellà, els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat han treballat al lloc dels fets, on s’han personat fins a 20 agents de la Policia Local d’Esplugues, 6 efectius de Protecció Civil, així com a tècniques i tècnics municipals de diferents àrees de l’Ajuntament d’Esplugues.

El trànsit s’ha tallat de l’avinguda Sant Ildefons des de l’avinguda de Cornellà al carrer Verge de la Paloma. Aquest s’ha obert parcialment en sentit Cornellà cap a les 17.30 hores, quan dues grues de gran tonatge han retirat el vehicle accidentat.

Des de l’Ajuntament d’Esplugues volem agrair a totes les persones dels serveis d’emergència i seguretat la seva actuació. I volem transmetre tot el nostre escalf i suport a les persones ferides.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Propostes del jovent per fer un ús responsable del món digital

Educació, Participació i associacionisme, Seguretat i Convivència

2n Acte Benèfic per a la Investigació del Càncer Infantil, organitzat per la Policia Local d’Esplugues

Seguretat i Convivència

Els delictes descendeixen un 15,5% a Esplugues en l’últim any

Atenció a la ciutadania, Gent Gran Activa, Joves, Seguretat i Convivència, Urbanisme

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: