Els delictes baixen un 4,5% durant el 2023

Durant els tres primers trimestres d'aquest any

Compartir:

Els Mossos d’Esquadra van informar a la Junta Local de Seguretat d’aquest 31 d’octubre que el nombre de delictes a Esplugues en el que portem d’any (tres primers trimestres) ha disminuït un 4,5% respecte al mateix període del 2022.

Per la seva banda, la Policia Local ha interposat 593 denúncies per incivisme entre gener i setembre (l’any passat van ser 519 i fa dos anys, 747). La causa més nombrosa ha estat per consum d’alcohol a la via pública (195 denúncies, menys que els anys anteriors), seguit d’actuacions sense llicència (162, el doble que els anys precedents) i molèsties per soroll (79).

Les principals actuacions que el cos local de policia ha portat a terme en aquest període relacionades amb el civisme han estat per la convivència i molèsties per soroll en horari nocturn. En matèria assistencial, s’han fet unes 500 actuacions d’ajuda a persones. I pel que fa al trànsit, hi ha hagut 8.500 denúncies, de les quals 157 a vehicles de mobilitat personal (principalment, patinets). D’aquestes, 55 per circular per zona no habilitada i 32 perquè hi anaven més d’una persona.

Per a l’alcaldessa, Pilar Díaz, “el model de seguretat de la nostra Policia Local funciona: més serveis planificats, més inspecció administrativa, més eficàcia i més coordinació”.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: