El Pressupost Participatiu 2021 decidirà sobre 218.000 €

Compartir:

12/01/2021

L’Ajuntament ha presentat aquest dilluns 11 de gener la 8a edició del Pressupost Participatiu, perquè la ciutadania pugui decidir en quin o quins projectes invertir 218.000 € del Pressupost Municipal. Fins al 7 de febrer, les persones majors de 16 anys i empadronades a Esplugues poden fer propostes on line a espluguesparticipa.diba.cat, a les sessions virtuals programades o als punts mòbils de participació (la informació actualitzada de tots aquests es pot consultar al web d’Esplugues Participa).

Un cop tancada aquesta fase, l’Ajuntament estudiarà les inversions proposades, que han de complir els següents criteris: han de referir-se a quelcom que l’Ajuntament pugui construir o adquirir (no s’inclouen activitats, serveis o subvencions) i sigui de competència municipal; han de complir amb la legalitat; han de ser viables tècnicament; no es poden repetir propostes guanyadores d’altres anys; no podran superar els 218.000 euros ni implicar contractació de personal o representar un cost addicional per a futurs pressupostos.

Per a l’alcaldessa, Pilar Díaz, “el pressupost participatiu és un exercici de democràcia avançada. Gràcies a la confiança de la ciutadania, el govern municipal ha apostat per un pressupost que destina 2 de cada 4 euros a polítiques socials i millora de l’espai públic. Ara, cada veí o veïna d’Esplugues pot decidir, de forma directa, en què invertir fins a 218.000 euros i continuar millorant la nostra ciutat.”

El procés passarà per diferents fases obertes a la votació de tothom: del 17 de març al 5 d’abril es podran escollir quatre propostes de les realitzades i valorades com a viables, i del 8 d’abril al 29 de maig, la votació final.

VÍDEO 8a ed. PRESSUPOST PARTICIPATIU:

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: