Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

El Pla Educatiu d’Entorn inclourà tallers intercentres

Compartir:

30/09/2022

El Pla Educatiu Entorn (PEE) d’Esplugues, impulsat per l’Ajuntament i la Generalitat i amb la implicació de la comunitat educativa de la ciutat (escoles, esplais, entitats…) per contribuir a la inclusió, l’equitat i l’èxit acadèmic, constarà enguany d’unes 40 actuacions, adreçades a alumnat d’entre 0 i 20 anys. La Comissió Institucional del PEE ha aprovat aquest 26 de setembre (foto) el Pla d’Actuacions 2022-2023.

Aquestes actuacions s’emmarquen dins dels objectius següents:

Èxit educatiu. Inclou una vintena d’accions del Pla, com tallers d’acompanyament educatiu per a alumnes de primària, secundària i postobligatòria en horari extraescolar, i de reforç emocional i educatiu mitjançant art-teràpia, que aquest curs s’amplia a quatre centres de secundària.

Altres novetats seran la realització de tallers intercentres d’art-teràpia i del programa Jovesplugues.cat i l’ampliació de la iniciativa d’Auxiliars de conversa en anglès als instituts. També s’hi inclouen projectes com L’Escola Sona, que porta l’aprenentatge d’instruments musicals com violí i violoncel a a tres escoles de primària (Gras i Soler, Joan Maragall i Prat de la Riba).

Participació de famílies. Preveu ampliar el cicle de conferències sobre temes d’interès per a les famílies de l’alumnat d’Esplugues.

Valors i compromís cívic. Inclou projectes de participació, com l’Audiència Jove, el Consell d’Infants i el Fòrum de la Infància –pendent de constituir-se–, i altres intergeneracionals.

Català, com a llengua de cohesió. Com a novetat, la dinamització de les biblioteques escolars.

Promoure hàbits saludables i l’activitat físico-esportiva. Continua l’impuls de l’activitat esportiva i d’una alimentació saludable.

Durant la sessió, es va presentar el logo del PEE 0-20 Esplugues, dissenyat per dos alumnes de l’Escola Isabel de Villena, Bladic Vilallonga Barber i Laura Fíguls Giménez, guanyadors del concurs que es va obrir en el seu dia.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: