El nou Pla d’Igualtat de Gènere s’obre a la participació

Enquesta 'on-line' per copsar el coneixement que es té dels recursos existents i proposar millores

Compartir:

L’Ajuntament d’Esplugues ha posat en marxa un procés participatiu per elaborar el 4t Pla d’Igualtat de Gènere per a la Ciutadania, que pretén fixar els objectius específics en aquesta matèria per als propers quatre anys.

Aquest procés consta, en una primera fase, d’una enquesta anònima en línia –cliqueu aquí–, oberta al conjunt de la ciutadania d’Esplugues, per copsar el coneixement que es té dels recursos existents i fer propostes de millora. El qüestionari es pot contestar fins a l’11 de febrer (en un temps estimat d’uns 4 minuts).

Per fer arribar l’enquesta al màxim de persones possibles, s’han programat punts mòbils de participació el dimecres 7 (rambla del Carme, d’11.30 a 13.30 h) i el dissabte 10 de febrer (exterior de la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues, d’11 a 13 h).

La segona fase serà un taller presencial, que tindrà lloc el 9 d’abril per la tarda a la Biblioteca, on es presentaran els resultats de la diagnosi del pla i es podran recollir propostes.

El principal criteri del pla és aplicar la perspectiva de gènere a tot el treball que es du a terme des de l’Ajuntament; és a dir, analitzar, fer visibles i actuar sobre les causes i conseqüències de les desigualtats de gènere.

Més informació sobre el procés participatiu: https://participa311-espluguesparticipa.diba.cat/processes/IVplaigualtat?locale=ca

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: