El mocador solidari de la Festa Major, a la venda

Compartir:

L’Ajuntament posa a la venda aquest dijous 14 el mocador solidari de Sant Mateu 2023, dedicat a recaptar fons per a la recerca i la millora de la qualitat de vida de les persones amb esclerosi lateral amiotròfica (ELA). Per aquest motiu, la peça enguany és verda, color identificatiu de la lluita contra la malaltia.

Els mocadors solidaris es poden adquirir des d’aquest 14 de setembre per 1,5 euros als PAC Central i al de Can Vidalet (en el seu horari habitual), així com al Centre Municipal Puig Coca (de 8 fins a 22 hores). Durant els dies de la Festa Major, també es vendran a les carpes que s’instal·laran durant el concert que se celebrarà a la plaça Catalunya el dimecres 20 i els de l’escenari de Maria A. Capmany, divendres 22 i dissabte 23. A més, l’Ajuntament ha repartit més de 7.000 mocadors als centres educatius.

El primer moment per lluir el mocador verd serà precisament durant el Pregó de la Festa Major, dimecres 20 a les 20 hores a l’Espai Corberó, que anirà a càrrec de l’exesportista i veí d’Esplugues Juan Carlos Unzué, destacat activista en la lluita per investigar sobre l’ELA, malaltia que ell mateix pateix. Es pot fer reserva d’entrades per assistir al Pregó a través de Codetickets, aquí.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: