Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

El CSE Can Vidalet posa en marxa activitats dirigides amb abonament

Compartir:

Es fan portes obertes per reservar una hora del 17 al 28 d’abril

Zumba fitnessbody pump (entrenament grupal basat en aixecar peses), body balancestep, GAC (combinació d’exercicis cardiovasculars i de musculació), hiit core (combinació d’exercicis d’alta intensitat), stretching (estiraments de musculatura), cross training… són les activitats físiques dirigides que es posen en marxa a partir d’aquest 17 d’abril al Complex Sociocultural i Esportiu (CSE) Can Vidalet.

Del 17 al 28 d’abril s’hi faran portes obertes. Les persones interessades poden reservar una hora de l’activitat escollida a través d’un formulari on-line o presencialment al centre.

A partir del maig, caldrà tenir un abonament per poder accedir a la sala de fitness i participar en les activitats dirigides programades, sempre que l’aforament de l’equipament ho permiti. Els preus es poden consultar a la recepció del centre. Hi haurà descomptes per a joves de 16 a 25 anys, majors de 61, persones amb diversitat funcional i en situació d’atur.

Els horaris seran de dilluns a divendres, de 8 a 13.30 i de 16.30 a 21 hores; els dissabtes, de 9 a 13 h, i els diumenges, de 10 a 12.30 h, durant tot l’any, excepte a l’agost.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

La Festa del Joc i de l’Esport, el dissabte 25 de maig

Cooperació al desenvolupament, Educació, Esports, Infants i famílies, Joves

La 12a Cursa Solidària va recaptar més de 12.000 €

Esports, Joves, Salut
L'alcaldessa, el president de la FC Hanbol i el president del Club Handbol Esplugues fent un tir d'handbol amb la pilota

Esplugues serà Ciutat de l’handbol català 2024 i 2025

Esports

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: