Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

El carrer Joan Corrales tindrà voreres més accessibles i enllumenat més eficient

Compartir:

Les obres comencen a mitjans d’aquest gener i s’estendran “entre sis i vuit mesos”

Mestre Joan Corrales, un dels carrers principals del barri de La Plana, experimentarà una transformació significativa durant aquest any. Així es desprén del projecte de renovació de paviments i millora de l’enllumenat del carrer, que l’alcaldessa, Pilar Díaz, i el primer tinent d’Alcaldia, Eduard Sanz, han presentat en audiència pública aquest 10 de gener a la seu de l’Associació de Veïns La Plana-Montesa.

Les obres, que s’iniciaran la setmana vinent, preveuen, d’una banda, substituir l’enllumenat actual per un altre més eficient i ecològic. I d’altra banda, renovar les voreres, per facilitar la mobilitat de les persones que van amb cotxets, carretons de la compra o en cadira de roda. El resultat serà una vorera lliure d’arbres i de pals de llum –la qual cosa redundarà també en la sensació de seguretat–, que es concentraran en l’altra.

Segons va dir Eduard Sanz, s’eliminarà el centenar d’arbres actual, dels quals 65 es podran transplantar, i es plantaran 47 exemplars nous en una vorera.

Nous passos de vianants

A més, es crearan nous passos de vianants adaptats a les cruïlles amb els carrers Albert Magne i Verge de Guadalupe i davant un supermercat. El projecte també inclou ampliar una vorera i substituir l’enllumenat del carrer Narcís Monturiol, que connecta Corrales amb Alegria.

Els treballs, amb un pressupost de prop de 700.000 euros, tenen una durada prevista d’entre sis i vuit mesos. Pilar Díaz va destacar que aquesta obra s’afegeix a d’altres que actualment s’estan executant o acabant d’executar a la ciutat, com la reforma de l’avinguda Països Catalans.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: