El 4 de setembre s’obren les inscripcions del ‘No et quedis a casa’ 2023-2024

Compartir:

Esplugues ofereix un centenar de propostes municipals per fer activitats esportives, artístiques i formatives en temps de lleure

La nova edició de ‘No et quedis a casa’ per al 2023-2024 recull en una guia diferents activitats en temps de lleure per a les espluguines i els espluguins: practicar piscina i esport, aprendre música, fer ceràmica i pintura i fer tallers per a joves i per a dones, entre d’altres.

Les inscripcions per als cursos de natació per a totes les edats i nivells al CEM La Plana s’avancen enguany al 4 de setembre a la recepció de l’equipament. Enguany, dins de les activitats esportives dirigides impulsades per l’Ajuntament, cal afegir l’Abonament Canvi, que per-met fer diferents activitats de fi tness (zumba, bodypump, crosstraining…) al CSE Can Vidalet.

Per als cursos i tallers de l’Escola de Ceràmica i Pintura, que començaran el 18 de setembre, cal inscriure’s del 7 al 12 de setembre en el cas d’alumnes del curs anterior, i a partir del 13 per a alumnes nous. Del 12 al 14 de setembre es faran portes obertes amb tallers gratuïts (més informació: www.espaidelesarts.esplugues.cat).

Moltes activitats tenen beques per a les famílies amb renda baixa

Per a les inscripcions de l’Escola de Música cal trucar al telèfon 93 372 04 16, o enviar un correu a escolademusica@esplugues.cat. L’inici del curs és el 12 de setembre.

Els tallers per a joves (teatre, podcast, anglès i cuina) del Casal de Cultura R. Brillas obren inscripció el 12 de setembre. I els adreçats a les dones (running, txi-kung…) al CIRD Vil·la Pepita, ho fan l’1 de setembre.

Per a les escoles de música i ceràmica i pintura, activitats físiques (escoles esportives i natació) i de lleure (esplais), les famílies amb ingressos anuals per capita inferiors a 5.679,40 € poden sol·licitar beques en el mo-ment de la inscripció. El detall es pot consultar al programa No et quedis a casa!, que es repartirà per totes les bústies, i que està disponible també al web municipal.


Gent gran activa

Les inscripcions del Programa d’Animació Sociocultural per a la Gent Gran –cursos gratuïts de tecnologia, culturals, de salut i activitat física–, per a majors de 60 anys, seran entre el 6 i el 15 de setembre (en cas que la demanda superi l’oferta, es farà un sorteig, no serà per ordre d’inscripció).

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: