Dues furgonetes elèctriques per a la Policia Local

Compartir:

15/09/2021

La Policia Local ha adquirit dues furgonetes elèctriques, que s’utilitzaran per a serveis operatius de seguretat ciutadana i trànsit en punts d’especial incidència, així com funcions de suport als serveis de proximitat i assistencials del cos, entre altres coses. D’aquesta manera, la policia amplia la flota de vehicles elèctrics i se suma als dos turismes que realitzen tasques de vigilància, patrullatge i prevenció.

Per la seva banda, el parc mòbil de l’Ajuntament eleva amb aquestes furgonetes el nombre de vehicles elèctrics a deu, d’un total de 50.

L’alcaldessa, Pilar Díaz, que ha presentat els nous vehicles, ha destacat que un dels principals objectius del govern municipal és continuar fent d’Esplugues una ciutat ideal per viure”. I “amb la incorporació a la nostra policia local d’aquests dos nous vehicles elèctrics invertim no només en seguretat, sinó també en transició ecològica i en la modernització de l’Ajuntament. Per nosaltres és molt important dotar de més i millors recursos humans i materials als serveis públics que incideixen directament en el benestar de la ciutadania“.

 

fotomuntatgenotifurgonetes.jpg

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: