Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Diversitat en els premis als millors treballs de recerca de batxillerat

Compartir:

29/04/2021

L’Espai Baronda ha acollit aquest 28 d’abril l’11è Fòrum de l’Excel·lència de Batxillerat, certamen organitzat per l’Ajuntament d’Esplugues, en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics del municipi, per premiar els millors treballs de recerca realitzats cada curs per l’alumnat de batxillerat. L’acte –que va tornar a ser presencial després de l’edició telemàtica de l’any passat pel Covid– va estar presidit per l’alcaldessa, Pilar Díaz, que va remarcar que “darrere de l’excel•lència i l’èxit educatiu hi ha molta feina i moltes hores d’esforç individual i col•lectiu”.

El Premi Ciutat d’Esplugues, per a un tema centrat en el municipi, va ser per a Maria Caja García, de l’Institut Joanot Martorell, per l’estudi Joanot Martorell, un institut amb història.

La resta d’alumnes premiats van ser els següents:

Alba Orts Moriana, de l’Inst. Severo Ochoa, per La Covid-19. I si el virus som nosaltres?.

Mounir Ben Amar, de l’Inst. La Mallola, per Disseny d’una embarcació.

Paula Ballestero Álvarez, del Col·legi Natzaret, per Tu lucha es mi lucha, sobre l’afectació del càncer d’un familiar en adolescents.

Fanny Maria, de l’Inst. Joaquim Blume, per El club de Rubik: una joguina amb molt poder.

Júlia Esteso González, de l’Escola Garbí, per El català als patis escolars dels nuclis urbans de Catalunya: elaboració d’un conte il·lustrat per fomentar-ne l’ús entre els infants de Sant Ildefons.

Clara Martínez Porlan, de l’Escola Isabel de Villena, per La xocolata i els seus efectes sobre el sistema cardiovascular.

Ranya Saad Jdiaa, de l’Inst. Joanot Martorell, per El càncer de mama. Tractant la malaltia des del punt de vista mecànic.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: