Deu anys liderant la transparència

Esplugues, l'únic ajuntament que obté en les deu edicions el Segell Infoparticipa amb el 100% dels requisits

Compartir:

El Segell Infoparticipa l’atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), per distingir la transparència informativa de les administracions locals a través dels seus webs.

L’Ajuntament d’Esplugues és l’únic ajuntament que l’ha obtingut amb el 100% dels indicadors durant les deu edicions. Això situa el nostre municipi com a líder català en transparència i en qualitat informativa de la darrera dècada.

El Mapa Infoparticipa va sorgir el 2012 per analitzar la informació donada pels webs municipals sobre els representants polítics, com es gestionen els recursos públics i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana. Amb els anys s’han anat actualitzant i elevant el nivell d’exigència de claredat dels continguts i la presentació.

Entre altres aspectes, es valora la rendició de comptes de l’acció de govern, una presentació gràfica atractiva del pressupost municipal, la relació de contractes i proveïdors, les retribucions dels càrrecs electes i la publicació de notícies i opinions de govern i oposició.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: