Declaració institucional sobre els darrers esdeveniments i la situació a l’Afganistan

Compartir:

24/08/2021

Davant els esdeveniments que s’estan produint a l’Afganistan, l’Ajuntament d’Esplugues, per acord de la seva Junta de Portaveus, ha fet una declaració institucional de solidaritat amb la població afganesa on expressen la consternació “pels darrers esdeveniments a l’Afganistan que han significat el control del país per part dels talibans” i expressen “unànimement la solidaritat de la nostra ciutat amb la població afganesa”. Així mateix, l’Ajuntament d’Esplugues es posa “a disposició com a ciutat acollidora per a les persones refugiades provinents del país”.

El text segueix manifestant la preocupació davant la vulneració dels drets humans, sobretot en el cas de les dones i els menors d’edat: “Mostrem així mateix la nostra preocupació per la vulneració dels drets humans perpetrada pel règim fonamentalista talibà i, especialment, per a les dones, nens i nenes, que patiran una greu situació de pèrdua de drets i llibertats”.

Per últim, amb la declaració es reclama a la Unió Europea i a la comunitat internacional una resposta urgent que permeti al poble afganès assolir una convivència pacífica que respecti els drets humans i que ofereixi oportunitats d’un futur estable i de progrés”.

DeclaracioAfganistan24.08.211650px.jpg

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: