Crònica del ple de maig: Llum verda al futur CAP a l’entorn del parc Pou d’en Fèlix

S'acomiaden del consistori el regidor d'ERC Oriol Torras i Diego Rodríguez, de Ciutadans

Compartir:
Imatge general de la sessió plenària del dia 17 de maig del 2023

L’últim Ple municipal de l’actual mandat 2019-2023, celebrat aquest dimecres dia 17 de maig, va aprovar per unanimitat la modificació puntual del Pla General Metropolità entorn del parc Pou d’en Fèlix i la regularització de la traça del carrer Nou i del carrer Àngel Guimerà. Aquesta modificació, que és inicial i que ara haurà de rebre el vistiplau de la Generalitat, té com a objectiu la ubicació en aquest punt d’un nou centre de salut a Esplugues, on es traslladaran els serveis del Centre d’Atenció Primària del carrer Lluís Millet, que fa anys que s’ha quedat petit i obsolet.

Per altra banda, a la sessió ordinària del mes de maig també es va donar compte de l’estat d’execució del Pressupost del primer trimestre de l’any 2023. Entre d’altres qüestions, l’alcaldessa, Pilar Díaz, va informar que s’ha liquidat un 35,74% de la previsió definitiva estimada d’ingressos, del qual s’han recaptat el 41,64%. O en el cas de la despesa corrent, s’ha reconegut un 17,03% respecte a l’estimació de crèdits definitius, del qual s’ha pagat el 97,87%. Les existències de tresoreria, a 31 de març de 2023, ascendeixen a 50.149.685,99 €. El deute viu de l’Ajuntament és de 15.164.787,66 €, que representa un 28,88%, molt per sota del que contempla la llei.

Al Ple també es van acomiadar el regidor del Grup Municipal Republicà, Oriol Torras, portaveu d’ERC entre els anys 2015 i el 2022; així com Diego Rodríguez, de Ciutadans.

Pots accedir a tot el contingut del Ple i a totes les intervencions, el debat de les mocions, així com als precs i preguntes, en aquest vídeo:

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: