Crònica del ple d’abril del 2023: Conveni amb Llar Unió Catalònia per promoure habitatge oficial

En la sessió es va aprovar també la modificació del contracte del servei de neteja

Compartir:
Imatge general de la sessió plenària del 26 d'abril del 2023

El passat dimecres 26 d’abril es va celebrar el ple ordinari del mes d’abril en què es va aprovar per unanimitat un conveni de l’Ajuntament amb la cooperativa d’habitatges Llar Unió Catalònia, SCCL, per a la promoció d’habitatge amb protecció oficial de règim general. Hi van votar a favor PSC, Grup Municipal Popular (GMP), Esplugues en Comú Podem (EeCP), Ciutadans (Cs) i Grup Municipal Republicà (GMR). També el regidor no adscrit.

A la mateixa sessió es va aprovar provisionalment amb els vots de PSC, GMR, Cs, PP i del regidor no adscrit el pla especial d’equipaments per a la construcció d’una residència per a gent gran promoguda per THOR PRIVATE EQUITY SPAIN, SL a la cantonada dels carrers Àngel Guimerà, Josep Argemí i Gaspar Fàbregas.

El ple també va aprovar amb els vots favorables de PSC, Cs i el regidor no adscrit, la modificació del contracte del servei de neteja i desinfecció dels edificis, dependències i locals municipals amb un increment del 2,38 %, un canvi motivat per l’adquisició de nous espais municipals.

En aquesta sessió només el PSC va presentar una moció, que es va aprovar per unanimitat, i que va ser envers establir mesures correctores urgents a la sequera i per un nou cicle de l’aigua resilient al canvi climàtic.

Pots accedir a tot el contingut del ple i a totes les intervencions, el debat de les mocions així com als precs i preguntes en aquest vídeo:

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: