Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Conveni per facilitar un nou carril bici

Ajuntament i Aigües de Barcelona acorden que les obres de construcció d'un carril per a bicis i patinets al carrer Àngel Guimerà afectin terrenys de l'empresa

Compartir:
Signatura conveni amb Agbar

Esplugues té previst sumar aviat un nou tram de carril per a bicicletes i patinets, de 830 metres, que anirà pel carrer Àngel Guimerà, entre la connexió amb el terme de Sant Joan Despí, propera al Parc Ciclista Llobregat, i el parc Pou d’en Fèlix. Un itinerari que transcorre al costat d’indústries del Gall i d’equipaments com la Deixalleria de la Fontsanta, l’Escola Lola Anglada i la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues, i que enllaça, per una banda, amb el carril bici existent a Sant Joan Despí i, per l’altra, amb el que hi ha al parc Pou d’en Fèlix, des d’on es podrà continuar al del carrer Laureà Miró.

Per facilitar la seva execució, l’Ajuntament ha signat aquest 12 de desembre un conveni amb Aigües de Barcelona (Agbar), ja que les obres, que es troben molt avançades, afecten una parcel·la de l’empresa distribuïdora d’aigua a l’àrea metropolitana.

“Agraïm a Aigües de Barcelona la implicació en aquest projecte, perquè per a nosaltres, el compliment de l’Agenda 2030, la mobilitat sostenible i, en concret, l’ampliació de la nostra xarxa de carril bici és una prioritat per tenir una ciutat més sostenible, amb més qualitat de vida i més atractiva per treballar i viure”, va dir l’alcaldessa, Pilar Díaz.

Per al conseller delegat d’Agbar, Felipe Campos, aquesta signatura “és un exemple del nostre compromís no únicament amb abastir d’un recurs tan important com l’aigua, sinó amb iniciatives socials i de sostenibilitat”.

El projecte, que afecta un total de 5.600 m2 i suposa una inversió de 760.000 euros, permetrà augmentar la xarxa de carrils bici existent a Esplugues, que actualment supera els 6,5 km.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Comencen els treballs d’urbanització del camí de connexió del Parc dels Torrents

Habitatge, Medi Ambient i Sostenibilitat, Patrimoni cultural i Turisme, Urbanisme

Crònica del Ple del mes d’abril: Llum verda a l’Agenda Urbana Esplugues 2030

Medi Ambient i Sostenibilitat, Ple Municipal, Urbanisme

Esplugues presenta els Districtes d’Innovació i el projecte Porta Diagonal

Comerç, mercats, empresa i consum, Drets civils i ciutadania, Habitatge, Medi Ambient i Sostenibilitat, Mobilitat i transport, Serveis econòmics

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: