Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Conveni amb Pimec per impulsar la digitalització, l’empresa familiar i la formació

Compartir:
Pilar Díaz i Joan Soler

L’Ajuntament d’Esplugues i PIMEC-Baix Llobregat han signat un nou conveni de col·laboració per promoure accions de millora en el desenvolupament de les petites i mitjanes empreses i autònoms del municipi. L’acord preveu actuacions conjuntes que tenen com a objectiu generar activitat econòmica i ocupació en l’àmbit municipal.

El conveni recull, entre d’altres actuacions, treballar en la digitalització per millorar la productivitat de petites i mitjanes empreses. “Es tracta d’aprofitar les oportunitats que ofereix la tecnologia per millorar l’atenció a la ciutadania, com estem fent amb la plataforma de compra en línia jocomproaesplugues.cat”, ha dit l’alcaldessa, Pilar Díaz.

També s’inclou la col·laboració entre Ajuntament i la patronal per desenvolupar el projecte Suport a l’empresa familiar amb la finalitat de promoure accions que facilitin la continuïtat de les pimes familiars. “És important garantir la continuïtat d’aquests tipus d’empreses, que representen dos terços del teixit empresarial català”, ha assenyalat el president de Pimec-Baix Llobregat, Joan Soler.

Un altre dels aspectes recollits al conveni és la promoció de la formació contínua, amb accions específiques segons les necessitats dels diferents col·lectius (personal laboral, empresariat…).

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Un servei d’acompanyament segur per a menors guanya l’Esplugues Talent

Comerç, mercats, empresa i consum, Joves, Ocupació, Participació i associacionisme

Esplugues es prepara per a una nova edició de Tapes de Primavera

Comerç, mercats, empresa i consum, Serveis econòmics

Esplugues presenta els Districtes d’Innovació i el projecte Porta Diagonal

Comerç, mercats, empresa i consum, Drets civils i ciutadania, Habitatge, Medi Ambient i Sostenibilitat, Mobilitat i transport, Serveis econòmics

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: