Comencen les gravacions a Esplugues del 080 Barcelona Fashion

Compartir:

27/09/2021

Aquest diumenge 26 de setembre han començat els preparatius per a l’edició d’enguany de la 080 Barcelona Fashion –certamen de moda impulsat per la Generalitat a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda–, que té com a escenari l’Espai Xavier Corberó (casa museu on va viure el prestigiós escultor Xavier Corberó) d’Esplugues.

En ser en format digital, com l’any passat, a causa de la pandèmia, les gravacions de les fashion show films (les desfilades) es fan a partir d’aquest dilluns 27 de setembre i s’emetran del 25 al 28 d’octubre, a través del 080 TV, des de la web https://080barcelonafashion.cat/.

 

21/07/2021

La plataforma de moda més important de Catalunya, la 080 Barcelona Fashion -impulsada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat-, se celebrarà en dos enclavaments excepcionals del centre històric d’Esplugues a finals d’octubre: l’Espai Corberó (casa museu on va viure el prestigiós escultor Xavier Corberó), que serà on tinguin lloc les desfilades, i el Monestir de Montsió, que acollirà l’àrea tècnica (backstage).

ReuniotreballFashionweek10.jpgSerà una edició digital, amb motiu de la pandèmia. Les desfilades s’emetran en streaming (a través del canal 080TV) i faran valdre els dos edificis. L’Espai Corberó és una construcció de 4.500 m2 obra de l’escultor en els seus últims anys de vida, que reflecteix a la perfecció el seu esperit, la integració de l’art en la natura i la creació d’espais poètics i màgics.

L’Ajuntament d’Esplugues col·laborarà amb l’esdeveniment per mirar de promocionar la ciutat des del punt de vista turístic i de suport al sector de la moda. En aquest sentit, l’alcaldessa, Pilar Díaz, es va reunir aquest 19 de juliol amb Esther García, directora de disseny de l’empresa ESMA, empresa encarregada de la producció de l’esdeveniment, i Marta Coca, directora del 080 Barcelona Fashion.

Per a l’alcaldessa, “és la primera vegada que el 080 Barcelona Fashion surt de la ciutat comtal i és un gran honor que hagi escollit Esplugues per fer-ho. La suma de la nostra arquitectura més singular amb la moda més creativa i innovadora em sembla molt prometedora. L’Espai Corberó i el Monestir de Montsió són espais màgics “.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: