Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Comença el Festival Arrela’t, amb deu espectacles fins al 31 d’octubre

Compartir:

El Casal de Cultura Robert Brillas i La Rajoleta seran els escenaris del festival

El tradicional festival de música, cançó i dansa d’arrel, organitzat per TIC-Espluga Viva, ha preparat una nova edició amb deu espectacles. Serà del divendres 21 al dilluns 31 d’octubre.

El Festival Arrela’t portarà, a més d’actuacions com les del trio femení Marala, les gallegues Caamaño & Ameixeiras i l’enèrgic grup El Pony Pisador, una producció especial de Marcel Casellas i Convidats (amb tast de vi inclòs), els 100 anys de l’obra del Cançoner Popular de Catalunya a Esplugues, l’obra de teatre documental i multidisciplinar Ells i jo, de Mambo Project (s’ha realitzat un canvi per l’obra Iaia), música de carrer amb Brass de Gitano Band, dos combats de glosa (cançons improvisades) i Safolk, ball flok i castanyada.

El Casal de Cultura Robert Brillas (Àngel Guimerà, 38) i La Rajoleta de Museus d’Esplugues (Església, 36) seran els escenaris que acolliran les diverses propostes de les creadores i creadors actuals de l’àmbit folk.

Set dels espectacles tenen entrades, que es venen exclusivament en línia a Codetickets: https://entradas.codetickets.com/entradas/festivalarrelat

ARRELAT2022_650px.jpg
Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: