Carnaval a Esplugues: ‘chirigotas’, rua, ball…

Compartir:

La disbauxa s’apoderarà d’Esplugues aquest cap de setmana. Arriben les festes de Carnaval. Aquest divendres 17, tindran lloc les tradicionals chirigotas al Centro Cultural Andaluz Plaza Macael.

Dissabte 18, a partir de les 18h, la Rua de Carnaval, té prevista la participació d’un miler de persones, amb 12 entitats i 5 carrosses. El recorregut serà: Verge de la Mercè – MolíJocs Florals – Av. Ciutat de l’Hospitalet – Enrique Tierno Galván – Lleialtat- plaça Lluís Gonzaga – J. Anselm Clavé – Pont d’Esplugues – Av. Cornellà – plaça Catalunya.

I a la nit, a les 22 h, i després de dos anys d’absència per la pandèmia, el Carnaball al CEM Les Moreres, amb els habituals premis del concurs de disfresses.

Diumenge 19 al migdia, serà el torn del Carnaval Infantil, amb epicentre a la plaça Catalunya. La Rua del Carnaval Infantil sortirà a les 11.30 h del c. Bruc hi anirà fins a plaça Catalunya. A partir de les 12 h, es farà el Pregó, hi haurà diverses activitats infantils i el Ball Final tancarà un matí ple de diversió.

A la tarda, també celebren balls i concursos de disfresses entitats com L’Avenç Centre Cultural i el Centro Aragonés de Esplugues.

Pots consultar el detall de cada activitat a l’Agenda de Febrer.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: