Arrenca el Festival de Música Clàssica i Tradicional

Compartir:

16/04/2021

Els Amics de la Música de Santa Magdalena han programat els dos primers concerts del 24è Festival de Música Clàssica i Tradicional d’Esplugues –edició que l’any passat es va haver de suspendre per la pandèmia–, que tindran lloc a l’església de Santa Magdalena i amb les restriccions d’aforament i mesures de prevenció requerides per la situació sanitària:

Divendres 16, a les 20.30 hores. Orquestra de Cambra Salvat Ensemble (patrocinada per l’empresa Salvat, d’Esplugues. Director: Ahmet S. Bilgin). Obres de W. A. Mozart, E. Grieg, E. Elgar, i G. Holst

Divendres 30, a les 20.30 h. Orquestra barroca 3 Nacions Ensemble (director: Àngel Villagrasa. Entre els seus components, hi ha l’espluguina Tania Ortiz, viola). Diàlegs entre G.F. Handel i A. Vivaldi amb obres dels dos compositors.

En ambdós casos, el preu per a les persones no sòcies de l’entitat és de 10 euros.

La reserva d’entrada (tant per a socis com per a la resta) s’ha de fer a partir de les dues setmanes anteriors al concert al correu amicsdelamusica.esplugues@gmail.com o enviant un missatge de Whatsapp al 629 966 453, indicant nom complet i telèfon de contacte.

Tota la informació del festival a: festival-musica-esplugues.cat

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: