Aportació econòmica de la Fundació ‘la Caixa’ al Centre Municipal d’Aliments

Compartir:

5/10/2021

La Fundació ‘la Caixa’, a través de CaixaBank, ha aportat 10.000 euros a l’Ajuntament per destinar-los al Centre Municipal de Distribució d’Aliments (CMDA). L’acte de lliurament s’ha fet aquest 5 d’octubre al Saló de Plens municipal amb la presència de l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, i la directora del centre d’institucions de CaixaBank a Barcelona, Patricia Trillo.

L’Ajuntament d’Esplugues va obrir l’any passat el CMDA per cobrir les necessitats d’alimentació de les persones més vulnerables del municipi. Actualment, són unes 400 les famílies que reben periòdicament productes bàsics (arròs, pasta, cereals, llegums, llet, oli…), que procedeixen del Fons d’ajuda europea a les persones més desfavorides (FEAD), de la Fundació Banc dels Aliments i de la donació de particulars, empreses i campanyes de recaptació.

Donaciolacaixacmdafotogrupal.jpg

Patricia Trillo ha recordat que “fruit de la col·laboració entre la Fundació ‘la Caixa’ i CaixaBank, el 2020, es va donar suport a més de 8.500 projectes de prop de 7.000 entitats socials de tot el país. Han estat, majoritàriament, projectes que aporten solucions en l’àmbit de la malaltia, la discapacitat, l’exclusió social, la pobresa infantil, els grans i l’envelliment”. I ha afegit que “els empleats de CaixaBank tenim la gran satisfacció de saber que els beneficis de la nostra tasca diària reverteixen a la societat a través de la Fundació ‘la Caixa’ en projectes com el que avui s’ha presentat”.

Per a l’alcaldessa, Pilar Díaz, “la Fundació ‘la Caixa’ fa una tasca importantíssima donant suport a projectes i programes desenvolupats per entitats. És un gran orgull que hagi posat el seu focus en el Centre Municipal d’Aliments, impulsat des del nostre Ajuntament amb la col·laboració del voluntariat. Tot plegat demostra que sumant esforços diversos podem fer créixer iniciatives perquè ningú no es quedi enrere”.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: