Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Álvaro de Luna, Nena Daconte i David Otero, a la Festa Major

Compartir:

30/08/2022

Esplugues tornarà a viure una Festa Major com abans de la pandèmia. Tindrà lloc des del divendres 16 de setembre fins al dimecres 21, festivitat local de Sant Mateu. Això inclou espectacles musicals de primer nivell, com els que protagonitzaran Álvaro de Luna i Nena Daconte el divendres 16, el grup Hotel Cochambre el dissabte 17; o David Otero -ex del Canto del Loco- el diumenge 18. Tots ells actuaran a l’escenari del pàrquing del carrer Sant Antoni M. Claret (amb nova orientació i aforament per a 7.000 persones). Entre les propostes musicals també destaca un tribut a Rafaella Carrà el dia 17 i el concert de Rosa López, el 18, al carrer Maria Aurèlia Capmany. Aquest últim dia es celebrarà l’Esplurock al parc dels Torrents.

Infants i joves, també protagonistes

La Festa Major de Sant Mateu és també un moment per gaudir d’espectacles i activitats en família. Per al públic infantil hi ha, entre d’altres, la representació d’El Rei Lleó a l’escenari del c. Sant Antoni M. Claret (diumenge 18), el Parc de Jocs i Tallers al parc dels Torrents (dissabte 17 i diumenge 18), l’espai infantil de la Coordinadora d’Entitats de Cultura Popular al Casal Robert Brillas (dissabte 17) i contacontes i espectacle a la zona exterior del Casal (dimecres 21).

Per al públic adolescent i jove, destaca la Festa Europa FM amb Roger Freedom (la nit de dissabte 17 a diumenge 18) i la Festa Holi (dimecres 21), tots dos a Sant Antoni M. Claret.

Cultura popular i tradicional… I Esplugas City!

La cultura popular i tradicional és l’altre gran pilar de les festes: la Diada Castellera –absent els dos darrers anys– amb les colles de Sants, Mataró i els Cargolins, la Diada Bastonera, la Trobada de Gegants i Capgrossos, Cercavila Festiu… El Mercat Esplugas City tindrà novament activitats al parc dels Torrents, a més de les parades de venda de productes. I torna el Piromusical com a gran fi de festa.

“Estem a punt per gaudir d’una Festa Major de Sant Mateu d’alta intensitat, amb superpropostes musicals, amb el Mercat Esplugas City i amb totes les activitats que han preparat les nostres entitats. Aquesta Festa Grossa és més grossa que mai!”, ha manifestat l’alcaldessa, Pilar Díaz.

I tu, estàs a punt?

JA POTS CONSULTAR EL PROGRAMA DE FESTA MAJOR

web-650-cartell-festa-major-sant-mateu-22.jpg

postFB1200x12006.png postFB1200x12005.png postFB1200x12004.png

postFB1200x12003.png postFB1200x12002.png

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: