Activitats per a aquest Sant Jordi a Esplugues

Compartir:
Persones passejant per les paradetes de la plaça Catalunya durant la diada de Sant Jordi

La diada de Sant Jordi és un dia que se celebra amb especial entusiasme a les carrers i places de la nostra ciutat. Esplugues s’omple de llibres i roses a cada racó i d’activitats:

Diada Castellera: 30è aniversari de la colla d’Esplugues

Les cargolines i els cargolins celebrin 30 anys i aquest diumenge 21 d’abril a les 11.30 h actuaran als Jardins del Casal de Cultura Robert Brillas. Els acompanyaran les colles de Sant Feliu, Sagrada Família i Sant Cugat.

Diada del Llibre i la Rosa

La plaça de Catalunya acollirà de nou, el dimarts 23 d’abril d’11 a 20 h, la Diada del Llibre i la Rosa a càrrec de les entitats d’Esplugues. Hi haurà paradetes de llibres i roses, lectures en català (11.30 h), comptes infantils (17.30 h) i actuació de la Banda Infantil de l’Escola Municipal de Música (18.30 h).

Activitats a l’Avenç

L’Avenç oferirà el dia 23, d’11 a 20 h, paradetes, un recital de poesia, música, espai infantil i a les 19 h sardanes amb la Cobla del Baix Llobregat.

Sant Jordi al Museu i tallers infantils

El Museu de Can Tinturé també obrirà les portes, de 17 a 20 h, amb una proposta especial de Sant Jordi a l’espai familiar. El parc Onze de setembre serà la ubicació dels tallers d’infants.

Presentació de llibres

La programació de l’Abril Literari és una oportunitat per descobrir nous llibres i els seus autors i autors, les següents presentacions seran a La Masoveria de Can Tinturé:

‘Chile, 50 años después’ de Beatriz Silva, el dilluns 22 d’abril a les 18.30 h.

‘La edad estupenda’ de Raquel Gu, el divendres 26 d’abril a les 18 h.

Esplugues és cultura, Esplugues és llegenda.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: