Acaba la connexió del parc dels Torrents

Compartir:

27/07/2022

L’alcaldessa Pilar Díaz, ha recorregut aquest matí acompanyada pel primer tinent d’alcaldia, Edu Sanz, i altres membres de la corporació municipal la connexió del parc dels Torrents, que completa un espai verd de 16 hectàrees.

“Esplugues està afrontant la seva tercera gran transformació urbanística. La primera va arribar de la mà dels primers ajuntaments democràtics. La segona es va donar amb l’impuls dels equipaments i els serveis en començar el segle XXI i ara estem posant els fonaments de l’Esplugues verda i més connectada. El nou tram de connexió del Parc dels Torrents té 300 metres, una distància que no és molt llarga, però que facilita l’accés a Espai Baronda, a les piscines o al mateix Ajuntament per sota del pont d’Esplugues”, ha manifestat Pilar Díaz.

connexio-parc-torrents.jpegEl Parc dels Torrents, el principal pulmó verd del centre d’Esplugues que recorre l’espai natural de l’antiga torrentera, tenia una manca de connexió entre les parts nord i sud, i a les darreres dècades ha anat creixent i urbanitzant-se a banda i banda del Pont d’Esplugues. Això ja és història, amb l’obra que l’Ajuntament d’Esplugues ha acabat aquest estiu, que connecta ambdues parts a través d’un camí.

Es tracta d’un passeig de prop de 300 metres de longitud i 3 d’amplada, que va des de l’Espai Baronda fins a l’anomenat bucle situat darrere la Casa Consistorial.

El camí està flanquejat per arbres (queda una petita zona a prop del pont per plantar-ne), disposa de bancs i està connectat amb escales amb l’avinguda Cornellà i per un petit pont sobre la torrentera amb l’esplanada de l’Espai Baronda. També suposa un nou accés a la piscina d’estiu, amb itinerari adaptat. A la part ombrívola de sota el pont, al costat del camí, s’ha creat una jardinera amb plantes d’interior.

Amb les obres, que han tingut un cost de prop de 500.000 euros, es configura un espai verd de 16 hectàrees al centre del municipi. L’Ajuntament té previst una segona fase per convertir la part del bucle més pròxima a l’avinguda Cornellà en un nou passeig de vianants.

650_13.07.2022VisitaObresAcabadesAscensorCanVidaletiTorrents16.jpg

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: