A punt, la Diada del Llibre i de la Rosa

Es consolida la plaça Catalunya com a escenari central de la festa de Sant Jordi

Compartir:

La Diada del Llibre i la Rosa serà la gran protagonista de les activitats a Esplugues aquest diumenge 23 d’abril, des de les 11 fins a les 20 hores. Com als darrers anys, les parades de llibres i roses de les entitats participants s’ubicaran a la plaça Catalunya.

I hi haurà signatures de llibres, per part d’autors espluguins, com Andrés Villa (El cor més humil) i Josep Maria Luzán (Encadenats), i d’altres, com Rocío Corriàs (El pacto del hambre), Beatriz Pineda Sansone (El Principito y los ideales) i Romina Frontera i Gisela Villasevil (Alimentar al mundo sin comerse el planeta).

Durant tot el dia, se succeiran actuacions de cant coral, balls bollywood, alumnes de l’Escola Municipal de Música, contes i gòspel, i hi haurà un espai infantil per dibuixar.

A més de la plaça Catalunya, Sant Jordi es viurà intensament també als Museus d’Esplugues (portes obertes durant el matí i visites guiades gratuïtes a les 11 i a les 13 hores a la Rajoleta i a les 12 h a Can Tinturé).

Al municipi, L’Avenç també celebra les seves activitats durant tot el dia, entre les quals destaca una ballada de sardanes amb la Cobla del Baix Llobregat, a les 19 h.

I mentrestant no arriba Sant Jordi ….. les famílies podeu gaudir amb els vostres infants pintant o resseguint els punts per ajudar-nos a trobar el Drac de Sant Jordi d’Esplugues.

El nostre Servei d’Atenció Integral (SAI) ha treballat de la mà de les biblioteques municipals una selecció de llibres sobre diversitat sexual i de gènere per Sant Jordi.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: