Esplugues, contra la violència masclista

Compartir:

Se celebren diferents activitats de conscienciació i d’empoderament amb motiu del 25N

Esplugues commemora el 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, amb diverses activitats de conscienciació i d’empoderament contra la violència masclista. Entre aquestes, l’habitual lectura d’un manifest institucional.

Enguany, el manifest ha estat llegit per l’alcaldessa, Pilar Díaz i dues estudiants de secundària del municipi. “De totes les formes de violència masclista, les violències sexuals són les més prevalents, les més invisibilitzades i les més naturalitzades. Tot això fa de les violències sexuals un component central del patriarcat”, recollia el manifest.

Un espectacle teatral (Ecos en el fango, de La Machina Teatro), una exposició sobre la representació de les sexualitats a la cultura audiovisual (fins al 2 de desembre al CSE Can Vidalet), un taller sobre violències masclistes en entorns digitals i la participació de dones espluguines a la Marxa del Baix Llobregat contra la Violència Masclista (diumenge 27) completen, entre d’altres activitats, la programació del 25N a Esplugues.

Pots veure el programa en format més gran aquí:

Cartell25Nprograma2022_650px.jpg
Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: