Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

9-J, Eleccions Europees a Esplugues

Un total de 34.199 ciutadans i ciutadanes d’Esplugues estan citats a les urnes aquest diumenge

Compartir:

Els col·legis electorals estaran oberts el diumenge des de les 9 fins a les 20 hores. A Esplugues, amb un cens electoral de 34.199 persones, n’hi haurà 13, amb un total de 58 meses: Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues, Casal Cultural Robert Brillas, Escola Can Vidalet, Escola Folch i Torres, Escola Gras i Soler, Escola Isidre Martí, Escola Joan Maragall, Parvulari Joan Maragall, Escola Prat de la Riba, Centre Municipal Puig Coca, Edifici Molí, Escola Isabel de Villena i Institut Severo Ochoa.

L’Ajuntament d’Esplugues ofereix el Servei de Trasllat d’Electors per acompanyar les persones amb mobilitat reduïda al col·legi electoral per tal que puguin votar. Cal sol·licitar-lo al telèfon 900 300 082 fins al mateix dia de les eleccions.

Més informació sobre els comicis del 9 de juny: https://www.esplugues.cat/ajuntament/organitzacio-politica/eleccions/eleccions-europees/eleccions-europees-2024/

Els avenços de participació i els resultats (a partir de les 23 hores, quan tanquin els darrers col·legis electorals a Europa) a Esplugues es podran seguir el mateix diumenge per aquests enllaços i per la xarxa social X.

A les darreres Eleccions Europees, el 2019, que es van fer coincidir amb les municipals a Espanya, la participació a Esplugues va ser del 63,66%. Els partits més votats van ser PSC (33,46%), ERC-Ara Repúbliques (15,85%), JxCAT-Junts (15,22%), Cs (11,08%), Podemos-IU (10,62%) i PP (7,81%).

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: