2n Acte Benèfic per a la Investigació del Càncer Infantil, organitzat per la Policia Local d’Esplugues

L'acte solidari tindrà lloc el diumenge 26 de maig al Parc dels Torrents

Compartir:

El diumenge 26 de maig, el Parc dels Torrents serà l’escenari del 2n Acte Benèfic per a la Investigació del Càncer Infantil, organitzat per la Policia Local d’Esplugues, amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia que afecta els més petits.

Des de les 10 del matí fins a les 14 hores, les famílies tindran l’oportunitat de participar en diverses activitats pensades per a tots els membres de la mateixa i, especialment, en els més petits i petites. El preu simbòlic d’entrada serà de 5 euros, que inclourà una beguda i un entrepà. Tota la recaptació obtinguda es destinarà íntegrament a l’Hospital de Sant Joan de Déu, reconegut per la seva tasca en la investigació i el tractament del càncer infantil.

L’acte comptarà amb la presència d’equips d’emergència i seguretat, units per a una causa comuna. Entre els participants es troben la Policia Local d’Esplugues però també d’altres municipis com Sant Just Desvern, Sant Andreu de la Barca o Santa Coloma de Gramenet; els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional, la Guardia Civil, la UME, l’Exèrcit de Terra, Protecció Civil, Salvament Marítim, Bombers, Creu Roja i el Servei d’Emergències Mèdiques.

Es poden fer també donacions, fes clic al botó i accedeix:

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: