28-M a Esplugues: Més de 34.000 persones, cridades a les urnes

Seguiu aquí la jornada electoral

Compartir:

Un total de 34.144 persones componen el cens electoral del 28-M a Esplugues. Les eleccions municipals d’aquest diumenge decidiran els 21 edils –nombre que correspon a Esplugues per la seva població– que seuran al Saló de Plens durant el mandat 2023-2027.

A Esplugues es presenten deu candidatures (actualment n’hi ha cinc amb representació: PSC, ERC, Cs, ECP i PP), la composició de les quals es pot veure al Butlletí Oficial de la Província. Des de la recuperació de la democràcia a Espanya, aquestes seran les dotzenes eleccions municipals, i a les quals es presentaran més candidatures. En aquest link es pot veure l’històric de resultats de les onze eleccions municipals anteriors.

Els col·legis electorals estaran oberts aquest diumenge 28 des de les 9 fins a les 20 hores. A Esplugues n’hi haurà 13, amb un total de 58 meses: Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues, Casal Cultural Robert Brillas, Escola Can Vidalet, Escola Folch i Torres, Escola Gras i Soler, Escola Isidre Martí, Escola Joan Maragall, Parvulari Joan Maragall, Escola Prat de la Riba, Centre Municipal Puig Coca, Edifici Molí, Escola Isabel de Villena i Institut Severo Ochoa.

La participació i els resultats es podran seguir en directe aquí

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: