L’11a Cursa Solidària, que es farà el 14 de maig, obre inscripcions

Compartir:

La recaptació de l’esdeveniment organitzat per l’Ajuntament i l’Hospital Sant Joan de Déu, es destinarà a finançar activitats del programa Hospital Amic a la Casa de Sofia, centre ubicat a Esplugues que atén infants amb malalties minoritàries

La Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues, organitzada conjuntament per l’Ajuntament i l’Hospital Sant Joan de Déu, ja té dia i hora: diumenge 14 de maig, a partir de les 9 hores. Com en anys anteriors, la recaptació de les inscripcions a aquesta 11a edició es destinarà a finançar activitats del programa Hospital Amic a la Casa de Sofia, un centre d’atenció a infants amb malaltia minoritària i cronicitat complexa ubicat a Esplugues i gestionat per Sant Joan de Déu.

A més de solidària, la Cursa és un esdeveniment festiu i inclusiu, obert a tothom. Com és habitual, s’hi faran diverses proves, de diverses distàncies per arribar a tots els públics. Enguany, les dues curses grans, les de 10 i 5 quilòmetres, tindran un sortida única, la qual cosa ajudarà a fer de la Cursa una activitat encara més popular.

– Cursa de 10 quilòmetres. Categoria única, adreçada a persones nascudes abans del 2007.

– Cursa de 5 quilòmetres. Es competeix per diferents franges d’edat i tindrà una capacitat màxima de 1.000 participants. També per a persones nascudes abans del 2007.

– Cursa de Promoció (1.900 metres). Dirigida a infants de categoria aleví (nascudes i nascuts entre 2011 i 2012), infantil (2009-2010), cadet (2007-2008), així com a nenes i nens amb diversitat funcional que van néixer entre el 2007 i el 2012.

– Minicursa (1.050 metres). Per a infants pre-benjamins (2015-2016) i benjamins (2013-2014), i per a nenes i nens amb diversitat funcional nascuts entre el 2013 i el 2016.

La sortida de totes les curses, que es desenvoluparan durant tot el matí, s’ubicarà al carrer Alegria i l’arribada a plaça Catalunya. El preu de la inscripció serà de 10 euros en el cas de la cursa de 10 i 5 quilòmetres, i 3 euros en les d’infants.

Inscripcions (fins a l’11 de maig): cursasolidaria.esplugues.cat

Inclusiva, sostenible i saludable

Són característiques que defineixen la Cursa Solidària com un esdeveniment que va més enllà de la competició. S’hi podrà participar amb cadires de rodes que no siguin elèctriques. En el cas de les persones amb discapacitat visual, hauran d’anar adequadament identificades i sense xip.

En l’aposta per la sostenibilitat, els vehicles que aniran obrint i tancant la cursa seran motos elèctriques. I per impulsar els hàbits saludables, entre els corredors i les corredores es repartirà aigua i fruita.

L’Associació Corresolidaris col·laborarà un any més, tot coordinant el voluntariat de la Cursa que acompanyarà les persones amb cadira de rodes, marcant el temps de pas de les persones participants i donant suport a la Fira dels Corredors/es, al CEM Les Moreres, on es podran recollir el dorsal i la samarreta el dia anterior (dissabte 13 de maig), de 10 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: