Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Per Nadal, torna la il·lusió!

HEADERSAEspluguesTornalaillusiofort650150px.png

Arriben les festes de Nadal i la cara dels infants s'il·lumina! De vegades, les persones adultes deixem de viure aquestes dates amb la mateixa il·lusió que les nenes i els nens. Potser hem de deixar-nos portar per la seva fantasia i els seus somnis i torna a viure el Nadal amb màgia!

Enguany, hem preparat un programa ple d'activitats que faran que aquesta il·lusió torni a Esplugues durant el mes de desembre i principis de gener:

videoNadal198.JPG- Encesa de Llums. Divendres 2. La plaça Catalunya serà l'escenari, a la tarda, d'un gran espectacle per estrenar les llums nadalenques a la ciutat, on no faltarà el grup musical d'animació infantil Els Atrapasomnis.

- El Túnel de la Il·usió. Del 2 de desembre al 4 de gener. A la plaça Catalunya, sessions diàries a les 18, a les 19 i a les 20 hores. Caldrà apropar-s'hi per descobrir-ho!

-Vine al parc de jocs infantils! Dissabte 10 i diumenge 11. A la plaça Catalunya.

- Mercat de Nadal. Del divendres 16 al diumenge 18. És una de les novetats. Hi haurà tres dies d'animació infantil, en horari de matí i tarda, a la plaça Catalunya.

- Jocs Gegants i Jocs de Fusta. Dijous 22 i divendres 23. Els dies previs a Nadal, la plaça Catalunya tornarà a acollir activitats per als infants.

- Activitats infantils. Dimecres 28, dijous 29 i divendres 30. Carrusel artesanal sostenible, barca artesanal de fusta i d'altres jocs infantils i familiars. A la plaça Catalunya

-Concert de Gisela Show Kids. La cantant interpretarà cançons de Nadal i emblemàtiques per a nenes i nens. Dijous 29, a les 18.30 h a la plaça Catalunya.

- Els Pastorets d'Esplugues. Del 16 al 18 i del 23 al 26. Amb què ens sorprendran enguany aquests irreverents pastorets made in Esplugues? D'entrada, amb la seva tornada al Casal de Cultura Robert Brillas, després de la reforma de l'equipament. S'hi faran 10 representacions durant set dies (amb entrades a la venda a codetickets.com).

- Pessebre Vivent. Del 16 al 23 i del 25 al 28. Torna la tradicional representació vivent del pessebre nadalenc per part del Centro Cultural Andaluz Plaza Macael, amb deu dies per poder visitar-ho al local de l'entitat.

La Fàbrica de Somnis d'en Fanguet a La Rajoleta, del 2 al 4 de gener, per preparar l'arribada dels Reis d'Orient.

- Cavalcada de Reis, Ses Majestats arriben a Esplugues la tarda del dia 5 a les 18 h a plaça Catalunya. L'alcaldessa els hi farà entrega de les claus de la ciutat.

COMENCES A SENTIR JA LA IL·LUSIÓ?

ConsultaelprogramaNadal2022.jpg

Consulta el programa en detall que ben segur ens tornarà aquesta bonica il·lusió, aquí.

 

ElcontedeNadal2022.jpg

Com us hem explicat, de vegades les persones adultes perdem la il·lusió per aquestes dates, però us imagineu que passaria si també s'oblidessin de Nadal?

No us perdeu el conte que hem preparat on la Marta i el Mateu, dos infants d'Esplugues, descobreixen la manera de tornar la il·lusió a totes les persones adultes de la nostra ciutat.

 

nadal2022VIDEOS.png

CAVALCADA DE REIS

FÀBRICA DE SOMNIS D'EN FANGUET

CONCERT DE NADAL DE GISELA

ELS LLUMS DE NADAL A ESPLUGUES

ENCESA DE LLUMS DE NADAL

nadal2022ULLERESILLUSIO.png

A casa heu perdut la il·lusió? La voleu recuperar? Descarregueu els fitxers i gaudiu d'un bonic moment en família!

Format A-3 a color Ulleres

Format A-4 a color Ulleres

Format A-3 Ulleres + Fanalet per pintar

 

nadal2022SUBHEADERNOTICIES.png

Tot a punt per a l'arribada dels Reis d'Orient

Tot a punt per a l'arribada dels Reis d'Orient

Les reserves per a la Fàbrica de Somnis d'en Fanguet, a partir del 27 de desembre

Les reserves per a la Fàbrica de Somnis d'en Fanguet, a partir del 27 de desembre

INTERIORMINIIMATGENOTIESPLUGUESESUNCONTEDENADAL.jpeg

Esplugues és un conte de Nadal

MINIACTIVITATSNADALCONCERTGISELA.jpeg

Gisela, concert nadalenc del dia 29 de desembre

 

 


AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B