Parc dels Torrents

El pulmó verd del centre de la ciutat, un espai de 16 hectàrees per relaxar-se i gaudir d’un entorn tranquil. Es tracta d’una zona que era un torrent natural on hi havia molta vegetació autòctona i fruiters. S’ha mantingut com un parc natural reordenant camins i zones d’estar i adequant un petit rierol com a abeurador per als nombrosos ocells que el visiten. L’any 2022 es va realitzar la connexió de la part nord i sud del parc i es va crear un passeig de prop de 300 metres de longitud i 3 d’amplada, que va des de l’Espai Baronda fins a l’anomenat bucle situat darrere la Casa Consistorial.

S'hi pot accedir pel carrer de l'Església, per unes escales de l'avinguda Cornellà i pel bucle, just passat la Pl. Sta. Magdalena, també per carrers com Somatens, Juli Culebres, Lluïs Doménech i Muntaner, Vallerona i Severo Ochoa.

Obert tot l’any

Més informació:

Superfície: 66.878,06 m2.

Vegetació:
Entre la vegetació predominen les espècies autòctones, amb una gran presència del pi blanc (pinus halapensis). Les seves capçades formen una gran massa verda a l’altiplà d’aquest torrent, visible des de diferents punts. També hi trobem xops de diferents varietats, eucaliptus, alianthus, moreres, xiprers, pruneres, tarongers, una figuera molt vella, i una alzina.
Aquest vegetació conjuntament amb la que trobem a les finques veïnes i al bucle de la carretera de Cornellà formen una massa verda i un pulmó molt important per a la ciutat.

Equips i serveis del parc:
Fonts d’aigua potable, llac, zona de jocs infantils, zona de pistes polivalents, tennis taula, zona de picnic i zones d’estar.

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: