Tribuna d'electes municipals

Un govern més ampli, plural i representatiu

Compartir:

El resultat de les darreres eleccions municipals va ser clar. La ciutadania va donar el seu suport majoritari al PSC que va obtenir 11 regidors de 21, i Pilar Díaz va ser escollida de nou alcaldessa de la ciutat.

En el seu discurs d’investidura, l’alcaldessa ja va expressar la voluntat del nostre govern d’arribar a acords amb la resta de forces polítiques, de la manera més àmplia possible, sense perdre evidentment la nostra essència i valors, i respectant el nostre projecte. I fer-ho, tal i com succeeix a d’altres ciutats del nostre entorn, tot i disposar d’una majoria absoluta al consistori.

Aquest mes de gener hem anunciat un acord entre el PSC i Esplugues en Comú Podem per governar conjuntament a Esplugues. Un acord que significa un govern més representatiu i plural, que suma diferents sensibilitats d’esquerres, i que aporta major riquesa a les decisions que a partir d’ara es prenguin. Un acord que va en benefici del conjunt de la ciutadania, i donant a més resposta a una crida general de capacitat de diàleg, acord, i pacte entre partits diferents, per construir una millor societat plural i cohesionada.

Pel contrari, hi ha partits que critiquen durament aquesta capacitat de diàleg i dibuixen apocalipsis quan aquestes acords es donen dins de la normalitat, i deixant fora la no democràtica extrema dreta.

Al PSC sempre hem defensat el diàleg i l’acord entre diferents opcions. Sempre en positiu per construir i avançar. Però som conscients i tenim clar que, això a alguns, els hi cou.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: