Tribuna d'electes municipals

Sumar per seguir avançant

Compartir:

Al Ple municipal de juliol, tots els grups municipals, a excepció de Vox, van presentar una moció conjunta amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+2023, que va ser aprovada per 20 dels 21 regidors. El fet que no pogués tenir un suport unànime va fer que enguany no es pogués fer una declaració institucional.

Esplugues En Comú Podem manifesta l’orgull de presentar aquesta moció per a la defensa de la diversitat i els drets humans. Sempre hem estat i sempre serem contundents en la condemna de les violències i les discriminacions.

L’atac als drets de les dones i persones LGTBI+ és un dels objectius estratègics de l’extrema dreta, sumats a d’altres com el racisme i la criminalització de la pobresa.

Amb la finalitat de seguir construïnt una Esplugues més feminista i igualitària, refermem el nostre compromís amb la feina feta durant els últims quatre anys. Volem ser útils i treballar per avançar cap a una ciutat més justa, sostenible i innovadora.

Posarem especial èmfasi en l’acompanyament a la ciutadania davant dels reptes que ens esperen, com la transició energètica, els nous models de mobilitat. i també en els programes per garantir l’accés dels infants a la cultura i el lleure educatiu.

La gestió municipal serà més fàcil si comptem amb un govern progressista a l’Estat compromès amb la protecció social i amb una economia centrada en les persones. Esperem que les eleccions generals serveixin per valorar la bona gestió del govern de coalició que ha dut a terme la pujada del salari mínim a 1.080€, l’augment de les pensions un 8,5% i la reforma laboral que ha provocat que avui estem en les millors xifres d’atur dels últims 15 anys. És el moment de sumar, per millorar la nostra ciutat.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: