Tribuna d'electes municipals

Qui paga els pernils?

Compartir:

Primera setmana de setembre i Junts rebem una trucada preocupant. Han entrat a robar en el Mercat Municipal de Can Vidalet. És el tercer cop en poques setmanes. Analitzem l’espai i ens entrevistem amb paradistes, personal tècnic i policia. Detectem deficiències que l’Ajuntament ha d’atendre de forma molt urgent. Us les volem detallar, i volem aportar solucions.

1-Des de la planta del Lidl i des de l’aparcament es pot accedir  a la planta del mercat, via escales i ascensor, quan aquest està tancat. Això ha facilitat l’accés a l’espai quan els paradistes estan tancats. L’”Agüelo” denuncia un robatori valorat en 6.000 € en pernils i la caixa registradora. Al bar del Pere també li han robat la televisió que tenia collada a la paret. Cal fer un tancament de continuïtat entre la barana de les escales mecàniques i la paret de l’ascensor, per evitar el lliure accés a l’espai del mercat quan aquest no està obert.

2-Ens informen que l’empresa de l’alarma ha visitat fins a cinc cops el mercat en els últims 3 mesos per incidències de mal funcionament en el moment d’activar-la. Cal fer les gestions necessàries amb l’empresa d’alarmes per garantir el correcte funcionament del sistema de seguretat.

3-Les càmeres de seguretat no graven, no funcionen. Cal posar en marxa aquest important element per dissuadir lladres, i obtenir proves condemnatòries.

4-Plou dins del mercat (Instagram @juntsxesplugues). Una deficiència el sistema de canals falla i, quan plou, el mercat s’inunda. Cal reparar el sistema per evitar danys elèctrics i estructurals. Demanem amb fermesa al govern del PSC que atengui ràpidament aquests problemes, i faci les corresponents comprovacions en el recentment inaugurat Mercat Municipal de La Plana.

Junts hem presentat una moció conjunta amb ERC sobre el RDL 05/2023 amb relació a la conciliació familiar i l’estabilització laboral, publicada en BOE 29/6/23, on estableix l’obligació de les administracions públiques que compleixin la disposició addic-onal 8a de la llei 20/2021. Inclou 226 articles entre permisos i llicències, destacant l’ art. 217 amb mandat de concurs de mèrits escombra. L’OPE que generi aquesta nova taxa addicional s’ha d’aprovar abans del 31/12/23 i resoldre’s abans del 31/12/24.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: